Jakość produktu
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(25)
Forma i typ
Książki
(25)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(26)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Konin
(15)
Wypożyczalnia Koło
(5)
Wypożyczalnia Słupca
(1)
Wypożyczalnia Turek
(6)
Autor
Kolman Romuald
(3)
Haffer Mirosław
(2)
Szymczak Jadwiga
(2)
Adamczyk Wacław
(1)
Bożyk Zbigniew
(1)
Bukowska-Piestrzyńska Agnieszka
(1)
Button Tara
(1)
Chojecki Hipolit
(1)
Filip Janina. Metody badania czynników wymuszających i właściwości obiektów technicznych w aspekcie analizy przyczyn uszkodzeń
(1)
Gryna Frank M
(1)
Handzel Zofia. Wstęp do fizyki uszkodzeń
(1)
Juran Joseph M
(1)
Jurczak Marek E
(1)
Kiliński Antoni (1909-1989)
(1)
Kołożyn-Krajewska Danuta
(1)
Krot Katarzyna
(1)
Miernik Eugeniusz
(1)
Mirowski Stefan (1920-1996)
(1)
Rudzki Wiesław
(1)
Ruszkowski Józef
(1)
Ruszkowski Józef (dydaktyka)
(1)
Sadowski Andrzej (1920-1972)
(1)
Skrzednicki Andrzej
(1)
Sobol Jerzy
(1)
Sokołowicz Wieńczysława
(1)
Sudoł Stanisław
(1)
Sudoła Stanisław
(1)
Szczepańska Katarzyna
(1)
Thomas Kevin
(1)
Urbaniak Maciej
(1)
Wiśniewska Natalia (tłumaczka)
(1)
Ziemba Stefan (1907-1994)
(1)
Zienkowski Leszek
(1)
Łasiński Krzysztof
(1)
Żechowska Sylwia
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(10)
1990 - 1999
(5)
1980 - 1989
(3)
1970 - 1979
(6)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(25)
Język
polski
(25)
Temat
Język polski
(3149)
Literatura polska
(2585)
Polska
(2221)
Dziecko
(2134)
Matematyka
(1594)
Jakość produktu
(-)
Nauczanie początkowe
(1530)
Nauczanie
(1509)
Wychowanie
(1249)
Wychowanie w rodzinie
(1217)
Pedagogika
(1166)
Filozofia
(1162)
Literatura
(1076)
Historia
(1017)
Nauczyciele
(1016)
Szkolnictwo
(1012)
Fizyka
(961)
Poezja polska
(961)
Młodzież
(927)
Rodzina
(847)
Wychowanie przedszkolne
(843)
Psychologia
(827)
Sztuka
(784)
Język angielski
(765)
Powieść polska
(754)
Zarządzanie
(728)
Kultura
(720)
Kobieta
(696)
Przedsiębiorstwo
(667)
Chemia
(661)
Pisarze polscy
(611)
Osobowość
(585)
Biologia
(571)
Stosunki interpersonalne
(556)
Muzyka
(551)
Dzieci
(543)
Psychoterapia
(541)
Wojsko
(515)
Pamiętniki polskie
(512)
Uczenie się
(496)
Język rosyjski
(494)
Oświata
(487)
Socjologia
(481)
Uczniowie
(469)
Nauka
(467)
Wojna 1939-1945 r.
(462)
Unia Europejska
(454)
Geografia
(449)
Publicystyka polska
(427)
Komunikacja społeczna
(420)
Język niemiecki
(405)
Praca
(403)
Technika
(403)
Psychologia społeczna
(401)
Uczucia
(396)
Nauczanie zintegrowane
(395)
Prawo
(373)
Polacy za granicą
(370)
Matura
(360)
Polityka
(358)
Etyka
(354)
Mickiewicz, Adam (1798-1855)
(345)
Internet
(342)
Młodzież szkolna
(337)
Gry i zabawy
(331)
Żydzi
(327)
Gry edukacyjne
(322)
Przyroda
(322)
Mowa
(319)
Czytanie
(317)
Polityka międzynarodowa
(315)
Środki masowego przekazu
(313)
Bibliotekarstwo
(311)
Wielkopolska
(310)
Językoznawstwo
(309)
Ekonomia
(305)
Nauki społeczne
(299)
Rośliny
(297)
Dramat polski
(290)
Psychologia wychowawcza
(288)
Informatyka
(287)
Słownik polski
(287)
Religia
(285)
Pedagogika specjalna
(284)
Opowiadanie polskie
(281)
Teatr polski
(281)
Miłość
(280)
Mózg
(279)
Rozwój psychofizyczny dziecka
(279)
Statystyka
(276)
Marketing
(274)
Astronomia
(272)
Zwierzęta
(271)
Antropologia filozoficzna
(270)
Stres
(259)
Wychowanie obywatelskie
(258)
Encyklopedia polska
(257)
Marksizm
(257)
Powieść amerykańska
(252)
II wojna światowa (1939-1945)
(249)
Niepełnosprawni
(248)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(2)
Podręcznik
(1)
Podręczniki
(1)
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Styl życia, moda i uroda
(1)
25 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 33657 (1 egz.)
Wypożyczalnia Turek
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 41954 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Wyd. poprz. pt.: Zarys metod statystycznych stosowanych przy badaniu jakości produktów żywnościowych.
Bibliogr.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 25946, 25947 (2 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 299-304
Coraz szersza grupa lekarzy praktykujących prywatnie zdaje sobie sprawę, że w warunkach konkurencji same umiejętności medyczne - nawet najlepsze - mogą być niewystarczające, by pozyskać i utrzymać pacjentów, dlatego szuka możliwości wyróżnienia się na tle konkurencji. Książka ta nie wchodzi w obszar medycznego sacrum, zajmuje się problematyką funkcjonowania zakładu opieki zdrowotnej w obszarze profanum, tj. szeroko pojętej komunikacji z pacjentem - nabywcą usługi zdrowotnej. Jej celem jest wskazanie lekarzom sposobów budowania pozytywnego wizerunku placówki, którą zarządzają, czy w której pracują w oczach aktualnych i potencjalnych nabywców. Nie stanowi jednak zbioru gotowych rozwiązań - na pewno gwarantujących rynkowy sukces placówki, a jest to raczej ,,marketingowy kierunkowskaz" możliwych do podjęcia działań.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 89983 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Tytuł oryginału: A life less throwaway : the lost art of buying for life.
Bibliografia na stronach 427-428.
Książka dostępna także jako e-book.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Turek
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 48791 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 13764 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Słupca
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 9146 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 205-208.
Skrypt dla studentów wydz. zootechnicznych akademii rolniczych.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 74416 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Jakość / Antoni Kiliński. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1979. - 236 s. : il., tab., wykr. ; 21 cm.
Bibliogr. s. 225-228. - Indeks. - Spis treści również ang., ros.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 27831 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 480-485
Chcielibyśmy tą monografią zainteresować: - osoby podnoszące kwalifikacje zawodowe i zgłębiające wiedzę - specjalistów wszelkich zawodów stykających się na co dzień z zagadnieniami jakości - dydaktyków prowadzących szkolenia na temat jakości - adeptów nauki poszukujących tematów prac badawczych i na stopień naukowy - konsumentów towarów i usług zainteresowanych ich poprawą - działaczy społecznych i politycznych zaangażowanych we wzmocnienie gospodarki i poprawę bytu naszego społeczeństwa.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 90897 (1 egz.)
Wypożyczalnia Turek
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45200 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Biblioteka Menedżera i Służby Pracowniczej ; Z. 113/98)
Bibliogr. s.265-267
Poradnik zawiera zestaw najistotniejszych wiadomości przydatnych w kontroli jakości wyrobów czy usług każdej branży.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 77555 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Biblioteka Menedżera i Służby Pracowniczej ; z. 118/95)
Bibliogr. s. 147-150. - Indeks.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 77331 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Higiena produkcji żywności / red. Danuta Kołożyn-Krajewska. - Wyd. 2 uzup. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2003. - 334 s. ; 24 cm.
Bibliogr. po rozdziałach
Podręcznik jest przeznaczony przede wszystkim dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, na którym od wielu lat realizowane są przedmioty poświęcone higienie produkcji żywności, np. higiena produkcji potraw, higiena zakładów żywienia zbiorowego, higiena produkcji gastronomicznej, HACCP i inne systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowornego żywności. Może on być także wykorzystywany przez studentów wydziału technologii żywności, medycyny weterynaryjnej, towaroznawstwa i innych, na których realizowana jest tematyka higieny żywności. Podręcznik ten może być przydatny także dla pracowników gastronomii, cateringu, przemysłu spożywczego i innych zakładów sektora żywnościowego. Higiena produkcji żywności rozumiana jest jako stworzenie warunków do produkcji wyrobów o odpowiedniej jakości zdrowotnej, czyli przede wszystkim bezpiecznych z punktu widzenia zdrowia konsumenta. Bezpieczeństwo żywności ( food safety ) jest priorytetowym zagadnieniem na świecie, a w krajach Unii Europejskiej - głównym tematem nowych regulacji prawnych i przeznaczonych do finansowania projektów badawczych. Odpowiedzialność za higienę produkcji żywności ponoszą jej producenci, tak więc znajomość tych zagadnień przez nich jest niezbędna.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 85501 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 309-320
Celem książki jest wskazanie kierunków i metod działania placówek opieki zdrowotnej zapewniających doskonalenie jakości usług i w rezultacie zadowolenie pacjentów w zmieniającym się i specyficznym, ze względu na relację personel medyczny - pacjent, systemie ochrony zdrowia. W publikacji zaprezentowano: sposoby definiowania jakości i metody jej pomiaru zastosowanie marketingu relacji w zakładach opieki zdrowotnej specyfikę relacji lekarz-pacjent wyniki badań przeprowadzonych wśród pacjentów i lekarzy Adresaci: Książka skierowana jest do menedżerów zarządzających zakładami opieki zdrowotnej, studentów kierunków medycznych, zarządzania i zdrowia publicznego, a jej lektura pozwoli zobaczyć, jakie działania i procesy mogą sprawić, że placówka opieki zdrowotnej będzie odbierana przez pacjentów jako oferująca świadczenia medyczne najwyższej jakości, przyjazna i dbająca o chorego oraz holistycznie zainteresowana pacjentem. Zdobyta wiedza niech będzie zachętą do spojrzenia na swoją organizację oczyma pacjentów i pomoże zaplanować właściwą strategię działania.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 89976 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 97740 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Materiały Szkoleniowe / Centrum Informacji Naukowej, Technicznej i Ekonomicznej ; 22)
Bibliogr. s. 47. - Rez. - Sum. - Zsfg.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 35643 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Biblioteka Metodyk Szkolnictwa Zawodowego. Małe Formy Metodyczne.)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 20790 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Biblioteka Metodyk Szkolnictwa Zawodowego. Małe Formy Metodyczne)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 32977 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 24803 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Vademecum Menedżera)
Indeks.
W wyd. 1 odwrotna kolejność aut. Wyd. 1 pt.: ISO - system zapewnienia jakości. Na okł. podtyt.: cenne informacje i przydatne dokumenty
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Koło
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 33779 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 355-356
W warunkach nasycenia rynku towarami i silnej konkurencji niezbędne jest uzyskanie przed podjęciem produkcji nowych lub zmodernizowanych produktów informacji o stopniu ich akceptacji przez przyszłych nabywców i użytkowników. Autorzy w książce dostarczają Czytelnikowi niezbędnej wiedzy na temat potrzeb konsumentów, produktu i jego roli w zaspokajaniu tych potrzeb, strategii produktowych producentów, istoty i rodzajów metod marketingowego testowania produktów oraz przedstawiają, w jaki sposób wykorzystać wyniki testowania produktów w praktyce. Książka jest przeznaczona przede wszystkim dla studentów uczelni i kierunków ekonomicznych, ale sięgną po nią również słuchacze różnych kursów doszkalających oraz studiów policealnych i podyplomowych, a także osoby podejmujące decyzje w przedsiębiorstwie.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 74144 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej