Substancje dodatkowe do żywności
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(9)
Forma i typ
Książki
(9)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(21)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Konin
(9)
Wypożyczalnia Koło
(4)
Wypożyczalnia Słupca
(4)
Wypożyczalnia Turek
(4)
Czytelnia Konin
(1)
Autor
Rutkowski Antoni
(6)
Bilska Agnieszka
(1)
Chuchlowa Jadwiga
(1)
Dąbrowski Kazimierz
(1)
Gwiazda Stanisław
(1)
Pająk Agnieszka (dietetyk)
(1)
Uchman Waldemar
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(6)
1990 - 1999
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(9)
Język
polski
(9)
Temat
Język polski
(3163)
Literatura polska
(2587)
Polska
(2221)
Dziecko
(2134)
Matematyka
(1596)
Substancje dodatkowe do żywności
(-)
Nauczanie początkowe
(1539)
Nauczanie
(1508)
Wychowanie
(1259)
Wychowanie w rodzinie
(1231)
Pedagogika
(1174)
Filozofia
(1163)
Literatura
(1078)
Nauczyciele
(1027)
Historia
(1021)
Szkolnictwo
(1020)
Fizyka
(962)
Poezja polska
(961)
Młodzież
(941)
Rodzina
(854)
Wychowanie przedszkolne
(843)
Psychologia
(828)
Sztuka
(786)
Język angielski
(765)
Powieść polska
(753)
Zarządzanie
(730)
Kobieta
(722)
Kultura
(721)
Przedsiębiorstwo
(668)
Chemia
(661)
Pisarze polscy
(622)
Osobowość
(588)
Biologia
(571)
Dzieci
(570)
Stosunki interpersonalne
(556)
Muzyka
(551)
Psychoterapia
(547)
Wojsko
(518)
Pamiętniki polskie
(512)
Uczenie się
(498)
Język rosyjski
(494)
Oświata
(490)
Socjologia
(484)
Uczniowie
(482)
Nauka
(471)
Wojna 1939-1945 r.
(462)
Unia Europejska
(454)
Geografia
(449)
Uczucia
(428)
Publicystyka polska
(427)
Komunikacja społeczna
(421)
Praca
(406)
Język niemiecki
(405)
Technika
(403)
Psychologia społeczna
(402)
Nauczanie zintegrowane
(397)
Polacy za granicą
(376)
Prawo
(373)
Polityka
(363)
Matura
(360)
Etyka
(357)
Internet
(345)
Mickiewicz, Adam (1798-1855)
(345)
Młodzież szkolna
(336)
Żydzi
(333)
Gry i zabawy
(332)
Językoznawstwo
(329)
Przyroda
(327)
Gry edukacyjne
(324)
Czytanie
(323)
Mowa
(320)
Polityka międzynarodowa
(315)
Środki masowego przekazu
(315)
Bibliotekarstwo
(312)
Ekonomia
(310)
Wielkopolska
(310)
Nauki społeczne
(302)
Rośliny
(298)
Miłość
(297)
Statystyka
(294)
Rozwój psychofizyczny dziecka
(292)
Dramat polski
(290)
Informatyka
(288)
Psychologia wychowawcza
(288)
Słownik polski
(287)
Religia
(285)
Mózg
(284)
Pedagogika specjalna
(284)
Opowiadanie polskie
(281)
Teatr polski
(281)
Zwierzęta
(276)
Marketing
(274)
Astronomia
(272)
Antropologia filozoficzna
(270)
Stres
(264)
II wojna światowa (1939-1945)
(259)
Wychowanie obywatelskie
(259)
Encyklopedia polska
(257)
Marksizm
(257)
Relacje międzyludzkie
(256)
Powieść amerykańska
(252)
Gatunek
Informatory
(1)
Materiały konferencyjne
(1)
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
9 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 194-[195].
Podręcznik dla technikum i zasadniczej szkoły zawodowej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 67051 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104462 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 92785, 92784 (2 egz.)
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37308 (1 egz.)
Wypożyczalnia Słupca
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 28590 (1 egz.)
Wypożyczalnia Turek
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45757 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 92792 (1 egz.)
Czytelnia Konin
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 92793 /64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 92790, 92791 (2 egz.)
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37306 (1 egz.)
Wypożyczalnia Słupca
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 28593 (1 egz.)
Wypożyczalnia Turek
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45750 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 92783, 92782 (2 egz.)
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37305 (1 egz.)
Wypożyczalnia Słupca
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 28589 (1 egz.)
Wypożyczalnia Turek
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45755 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 92777, 92776 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 92778, 92779 (2 egz.)
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37303 (1 egz.)
Wypożyczalnia Słupca
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 28587 (1 egz.)
Wypożyczalnia Turek
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45753 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. przy rozdz.
Autorzy opracowania skupili się na następujących zagadnieniach: emulgowanie i jego rola w przetwórstwie mięsa, właściwości żelujące białek i metody ich oceny, rola substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa, substancje dodatkowe a jakośći trwałość wyrobów mięsnych, charakterystyka substancji utrwalających, modyfikacja smakowitości wyrobów mięsnych, proces tworzenia i modyfikowania barwy wyrobów mięsnych, hydrokoloidy jako substancje modyfikujące jakość, zastosowanie preparatów białkowych, skrobia natywna i modyfikowana, fosforany i ich funkcje technologiczne w mięsie, zamienniki tłuszczu stosowane w technologii mięsa, prawne aspekty stosowania substancji dodatkowych.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 77051 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej